Tot el que necessites per anar al teatre

Lubbert

Lubbert

Lubbert és el nou espectacle de comèdia física de l‘Inda Pereda inspirat en la seva pintura favorita: “El Jardí de les Delícies” de El Bosco.

Sinopsi

Abans que els jardins de l’Eden fossin trepitjats per Adan i Eva, Déu, va tenir un pla…

Coneix a Lubbert Dash, el primer esbós d’ésser humà a la terra. Lubbert adora el seu jardí. Li encanta explorar mons imaginaris en el seu jardí … mons imaginaris amb personatges grotescos … personatges grotescos, situacions absurdes i imatges surrealistes en el seu encantador i absurd jardí. Lubbert no coneix fronteres, de fet, Lubbert no coneix la paraula. Creu-me, mai res serà el mateix després d’haver conegut a Lubbert.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    El dimecres a la sala de dalt del Barts vaig estar gaudint d’aquesta comèdia de teatre físic, sense paraules i que a través del gest ens porta l’actor vilafranquí Inda Pereda. Inspirat en el quadre de El Bosco “El jardìn de las delicias i en el personatge del quadre del mateix autor “La extracción de la piedra de la locura”, Lubbert Dash. Ens relata el primer esbós de l’home a la terra, i ho fa a cavall del mim i el clown amb un encadenat de paròdies i gags surrealistes, absurds i fins i tot grotescos però sobretot divertidíssims i que corroboren el que diu aquell refrany que una imatge val més que mil paraules. Pereda fa un treball extraordinàri i amb un especial do per connectar amb el públic amb qui interacciona constantment. Una teràpia, fresca,àgil y divertida per desconnectar. i que val molt la pena anar a veure, però tingueu en compte que només es representa els dimecres i el ùltim és el dia 31. Espero que torni.

    26/10/2018