Tot el que necessites per anar al teatre

I love TV

Després de molts anys de vida conjunta, ens vam separar. Potser no va ser una separació ni voluntària ni conscient, simplement ens vam deixar de veure. Van arribar altres al·licients, com les xarxes socials o els vídeos de youtube, que ens van distanciar. És veritat que va ser més culpa meva que seva, però s’ha de reconèixer que a ella li costava evolucionar.

L’altre dia me la vaig trobar, casualment, al menjador. Ni me l’esperava, ni recordava que encara existia. Feia mala cara. Tenia pols. Se la veia molt vella. No deia res. Estava negra. I no era cosa d’ells. Ja no la tenia. Ja no tenia la televisió a casa. I llavors vaig recordar tot el que havíem compartit, tot el que havia après jo amb ella, com m’havia entretingut, com m’havia fet plorar, com m’havia emocionat o com m’havia, fins i tot, fet empipar. Vaig recordar com m’explicava el que passava a tot el món i com em feia somiar sovint en mons que desconeixia.

Sé que ara potser ja és una mica tard, però, estimada televisió, espero que t’arribi aquesta declaració d’amor que t’escric i encara et faci reviure la flama del teu tub catòdic. I love TV.

I love TV és una comèdia sobre la televisió i la nostra relació amb ella. Dotze escenes. Tres actors. Personatges davant i darrera la televisió. El nostre passat col·lectiu. La nostra memòria. Allò que tots compartim. Que encara ens fa somriure. Que encara ens emociona. Servit per nou dramaturgs catalans de primera categoria.

Video

Valoració espectadors
  • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

    Bonita obra de sketchs sobre el mundo entreñable de la televisión de hace unos años. Los programas, series, dibujos y peliculas de nuestra infancia tienen cabida en esta obra en la que los 3 actores nos hacen recordar con mucha nostalgia aquellos tiempos en los que pasábamos horas viendo la tele. Ahora esto ya ha pasado de moda. No tenemos tiempo para ello y tengo que reconocer que al ver la obra lo he hechado de menos… jajajaja
    Los actores estupendos en su faceta cómica. Lo que pasa es que la Sala Flyhart nos tiene tan mal acostumbrados a darnos obras de teatro tan estupendas y brillantes que esta serie de sketchs se me ha quedado corta. Me ha dejado medio frio.
    Supongo que esperaba más de lo que me he encontrado, pero he pasado un rato agradable.

    20/10/2013