L’òpera és medecina

L’òpera és medecina

L’òpera és medecina és un recorregut per alguns dels millors i més populars números ( àries, duos, i trios ) de la història de l’òpera, que, en aquesta ocasió, busquen paral.lelismes amb algunes de les emocions i situacions que hem viscut en els darrers mesos.

Un homenatge al sector mèdic del país, que fa una ullada a com ha estat tractada, al llarg de la història de l’òpera, la figura del metge, la medicina, i fins les pandèmies.

Creat i conduït des de l’escenari pel comunicador Marcel Gorgori, el concert és una mirada optimista, emotiva, i còmplice amb el públic, que el fa passar de la rialla al sentiment, amb un guió especialment pensat per demostrar que, un cop vacunats, l’accés a les emocions, al bon humor, i ala bona música, és necessari també per a la nostra salut, i que per tant l’òpera, que conté tot això, també és medecina. Medecina per a l’esperit.
Inclou fragments operístics d’obres com  Il barbiere di Siviglia,  L’elisir d’amore,  La Traviata,  Lucia di Lammermoor,  Le nozze di Figaro,  Pagliacci, o Faust, entre d’altres, i inclou, entre d’altres sorpreses, un homenatge al gran còmic català Joan Caprique es va passar la vida criticant els metges.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració