Tot el que necessites per anar al teatre

Entrades amb un 30% de dte sobre la tarifa normal

El director, videoartista i compositor sud-coreà Jaha Koo presenta The Hamartia Trilogy en el context de Katharsis. En grec, hamartia significa error tràgic o mancança, un concepte que Koo elabora en formes totalment diferents en les tres propostes: Lolling & RollingCuckoo The History of Korean Western Theatre.

La trilogia tracta àmpliament de l’imperialisme que afecta al passat i al present, l’impacte personal del qual és sovint inesperat. Tres intel·ligents i inquietants peces de teatre document, en què l’artista enllaça històries personals amb fets històrics, polítics i sociològics. Sovint els temes impliquen un xoc de la cultura oriental i l’occidental: des de la cirurgia lingual a la feixuga càrrega personal de la interferència occidental en l’àmbit macroeconòmic.

Les tres peces es poden veure per separat o bé seguides.

Sinopsi

A Corea del Sud hi va haver una gran controvèrsia sobre operar la llengua als infants perquè tinguessin més bona pronúncia en anglès. Aquesta cirurgia es coneix per ‘frenectomia lingual’. Alguns creien que es podia tenir més bona pronúncia en anglès gràcies a la cirurgia, sobretot per a la ‘r’, que és un fonema inexistent en llengua coreana. Així, alguns pares van forçar els seus fills a passar per aquesta operació, encara que els infants tinguessin la llengua normal. Lolling & Rolling penetra en aquest fenomen tràgic coreà vinculat amb l’educació en anglès.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
La identitat és l’eix del ‘Katharsis’, el cicle més trencador del Teatre Lliure

La identitat és l’eix del ‘Katharsis’, el cicle més trencador del Teatre Lliure

12 gener 2022

Del 16 al 30 de gener el Teatre Lliure i el seu director Juan Carlos Martel aposten per una nova edició de Katharsis, el cicle que busca ampliar els marges […]