Tot el que necessites per anar al teatre

Llévame hasta el cielo

Llévame hasta el cielo

Llévame hasta el cielo, una comèdia divina de Nacho A. Llorente dirigida per Juan Carlos Rubio amb Lolita Flores i Luis Mottola.

Una trobada fortuïta, divertit i proper que farà reflexionar sobre el concepte de llibertat des de múltiples perspectives i convertir l’impossible en realitat.

Sinopsi

Imagina que ho has perdut tot. Imagina que la teva vida ha quedat completament buida. Imagina que el món, les persones i el futur t’han abandonat per sempre. Imagina que no et queda res pel que viure. Res.

Marcelo està disposat a fer-ho. Matarà la seva dona. Matarà el seu amic de l’ànima. Pujarà a aquest maleït àtic que frega el cel i els  acribillarà a trets. I, després, saltarà des de la terrassa per marxar d’aquest mòn i seguir perseguintlos al mateix infern. Però arribar al seu destí té un preu i Marcelo va haver de pagar-lo. En un asfixiant ascensor que s’atura, sense explicació, a centenars de metres sobre el buit.

Tancat en aquest ascensor amb una dona estranya i desquiciada que sembla saber massa coses sobre ell, el temps corre i sembla que no hi ha sortida cap a la seva llibertat …

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
10 propostes per gaudir de l’estiu més teatral a Barcelona!

10 propostes per gaudir de l’estiu més teatral a Barcelona!

11 juny 2021

1. Una boda… i un funeral? Clara Segura i el director Oriol Broggi tornen a les arrels italianes que tan bons resultats els han donat anteriorment amb Una giornata particolare […]