Tot el que necessites per anar al teatre

L'home de la flor als llavis i…

L'home de la flor als llavis i…

L’home de la flor als llavis i… és una creació col·lectiva de Mario Gas, Àlex Casanovas, Montse Guallar i Xavier Ripoll. Un muntatge que portarà el més pur segell del dramaturg italià Luigi Pirandello, caracteritzat pels jocs de màscares i els desdoblaments de personatges a partir de L’uomo dal fiore in bocca.

En aquesta peça, descobrirem també, a partir d’una correspondència epistolar, la història entre l’autor i la seva musa i estrella, l’actriu italiana Marta Abba.

Sinopsi

Un cinema durant la Itàlia dels anys 50 serveix com a punt de partida d’una aventura i d’una trobada en què d’entre mig del públic, l’acomodador de la sala, abans actor, divisarà una cara coneguda, la de la mateixa Marta Abba. Un retrobament que els portarà a reflexionar sobre la seva trajectòria i l’ofici de ser intèrpret. Record, ficció i actualitat s’entrellacen en un espectacle que aprofundeix en els valors d’un dels dramaturgs fonamentals de l’Europa del s. XX.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Excel·lent text, direcció, posada en escena i intèrprets. Un magnífic homenatge a Pirandello i a la creació artística de vegades incompresa.

    03/01/2021
Articles relacionats
Descobreix les millors obres per gaudir de les festes nadalenques al Teatre!

Descobreix les millors obres per gaudir de les festes nadalenques al Teatre!

18 desembre 2020

Aquest any tot és diferent: els gels, les mascaretes, les distàncies, les restriccions… però la gent del teatre continua treballant incansablement per aportar una mica d’alegria, un oasi de desconnexió […]

Mario Gas presenta ‘L’home de la flors als llavis i…’ de Pirandello a l’Akadèmia

Mario Gas presenta ‘L’home de la flors als llavis i…’ de Pirandello a l’Akadèmia

10 desembre 2020

El director Mario Gas torna, fins al 10 de gener, al Teatre Akadèmia amb L’home de la flor als llavis i…, una versió molt personal del del text L’uomo dal […]