Mario Gas presenta ‘L’home de la flors als llavis i…’ de Pirandello a l’Akadèmia

Rubén Garcia

El director Mario Gas torna, fins al 10 de gener, al Teatre Akadèmia amb L’home de la flor als llavis i…, una versió molt personal del del text L’uomo dal Fiore in bocca de Luigi Pirandello.

L’obra és una creació col·lectiva a vuit mans, el director de l’obra juntament amb els actors Àlex Casanovas, Montse Guallar i Xavier Ripol, i es caracterítza per ser un joc de jocs de màscares i els desdoblaments de personatges. La història, que parteix d’una casual trobada entre una persona malalta i un viatger en una estació de tren, reflexiona sobre temes tan diversos com l’amor, la mort, l’existència, la identitat, les classes socials, la supervivència o el món del teatre i l’ofici de ser intèrpret. “És una de les obres més curtes però més significatives de Pirandello“, explica Mario Gas i afegeix: “És tot un tractat d’emotivitat, d’existencialisme, de vitalitat, de revolta contra el desig del destí i d’enfrontament“.

L’home de la flor als llavis i… és en paraules del director “una gran obra de Pirandello” en la que l’equip ha volgut anar més enllà del text original i parlar també de la vida de la relació que va tenir aquest amb una de les seves muses, Marta Abba, a través d’unes cartes que es van escriure durant molts anys. 

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!