Tot el que necessites per anar al teatre

L'habitació del nen

L'habitació del nen

Un home i una dona es lleven il·lusionats per celebrar l’aniversari del seu fill. Des del balcó del menjador contemplen el pis que tenen pensat de comprar, just a l’edifici de davant de casa seva. Aviat començaran una nova vida. El fill s’ha llevat esverat, entre il·lusionat i perplex, incapaç de pair els regals i les atencions que rep. Però un imprevist sacsejarà la vida d’aquest matrimoni i res ja no tornarà a ser igual. L’habitació del nen és una obra inquietant sobre les relacions de parella i l’amor filial. Un drama que divideix lectors i espectadors en dos bàndols irreconciliables fins al final.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Ens va agradar molt, no només per les actuacions, sino com et poses a la pell d’un i d’altre i et fiques a l’escena. Passa volant, realment va ser una obra diferent i amena, recomanable.

  15/11/2016
 • La inquietud i l’angoixa t’acompanyen al llarg de tota l’obra. Bona interpretació per part dels actors i bona combinació del text amb els recursos audiovisuals. A nivell argumental és molt horitzontal, cosa que fa que per alguns moments l’obra es faci avorrida i caigui en la monotonia. Tot i això és una obra que no et deixarà indiferent.

  09/10/2016
 • Una obra angoixant que et fa pensar en el tot d’avui i el res de dema, dues actituds irreconciliables, sens dubte una obra que genera el debat més enllà de la sala, a la sortida si pares l’orella pots escoltar les diferents interpretacions que fa la gent d’un mateix fet. L’actuació dels actors brillant i convincent.

  06/10/2016
 • Les actuacions són realment bones però això és tot… És avorrida i no porta enlloc. Li falta argument, passats els primers 20 minuts de l’obra ja no ofereix res més. M’ha semblat molt repetitiva i personalment no m’ha dit res. I el recurs audiovisual tampoc m’ha fet el pes en cap moment.

  03/10/2016
 • Bonissimes interpretacions de la Savina i en Santi a L´habitació del nen al Almeria Teatre. Una historia culpidora que sembla una pelicula de terror. Molt recomenable

  Cesc

  03/10/2016
Articles relacionats
Víctor Álvaro: “‘L’habitació del nen’ és el súmmum de l’obra de Benet i Jornet”

Víctor Álvaro: “‘L’habitació del nen’ és el súmmum de l’obra de Benet i Jornet”

19 setembre 2016

Parlem amb Víctor Álvaro, director de L’habitació del nen de Josep Maria Benet i Jornet, un thriller psicològic interpretat per Savina Figueras i Santi Ricart a l’Almeria Teatre.  Víctor Álvaro -actor, director […]