Tot el que necessites per anar al teatre

L’habitació blanca

L’habitació blanca

L’habitació blanca és el nou text de Josep Maria Miró, dirigit per Lautaro Perotti un dels fundadors del Teatro Timbre 4 de Buenos Aires.

Drama, humor i tendresa es combinen en el text del reconegut dramaturg català, que ens parla sobre la infantesa a partir d’una trobada aparentment casual.

És un muntatge conjunt entre les sales Timbre 4 de Buenos Aires i la Sala Flyhard de Barcelona enmarcat en el Grec 2020, i que es presenta dins la programació ‘De Grec a Grec’.

Sinopsi

En Carles, la Laia i en Manel es retroben amb la senyoreta Mercè, la mestra  que els va ensenyar a llegir i escriure quan eren petits. Queda llunyà aquell  temps on eren nens, percebut com un full en blanc on tot somni o tota  aspiració semblava possible. Han passat més de vint-i-cinc anys i ara són  adults que han superat els trenta i es van acostant a la quarantena. La  vida de cadascun d’ells ha anat per camins ben diferents. El retrobament,  aparentment fortuït, amb la senyoreta Mercè, resultarà inquietant i  trasbalsador per cadascun d’ells. Posar el retrovisor obrirà interrogants i  també velles ferides. No se n’escaparà cap d’ells, tampoc la que va ser la  seva mestra, o nosaltres mateixos.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Los intérpretes brillan en el escenario, gran interpretación.
  Muy recomendable

  04/09/2021
 • M’ha encantat tot, des de el guió, els fantàstics intèrprets que et fan sentir totes les emocions i la sala que es de proximitat de debò. Totalment recomanable.

  24/07/2021
 • san

  Interesante obra misteriosa,con gran reparto de actores en la sala flyhard que actuan casi a tocar del espectador por la proximidad.Me gusto mucho,te mantiene en vilo,una mencion especial a paula blanco,una actriz a la que no conocia y me encanto.Hasta el 31 de julio,ir a verla,lo mejor en cartelera ahora.

  22/07/2021
 • Me ha sorprendido el texto y disfrutado con la interpretacion de los personajes. La recomiendo sin duda!!

  22/07/2021
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Tres antiguos alumnos de primaria ya mayores y con sus vidas a toda vela recibirán la misteriosa visita de la señorita Mercè, su profesora por aquellos años.
  Que es lo que quiere? Porque la rodea tanto misterio? Que quiere conseguir de cada uno de ellos? Tiene buenas o malas intenciones?

  La verdad es que la obra es misteriosa, inquietante y desquiciante porque deseas saber como se va a resolver la trama.
  Francesca Piñon está maravillosa como la misteriosa profesora y solo por ver su interpretación ya merece la pena pagar la entrada.
  Ojo a Marc Rodriguez que también destaca en su interpretación!!
  La Flyhard casi nunca defrauda!!

  21/06/2021
Articles relacionats
Els Teatres de Proximitat bateguen ben fort al Grec

Els Teatres de Proximitat bateguen ben fort al Grec

8 juny 2021

Saps que, a part dels grans teatres de la ciutat, a Barcelona hi ha tot un conjunt de sales més petites on pots viure i veure el teatre des d’una […]