Tot el que necessites per anar al teatre

Dreams Teatre: Les sabatilles vermelles

Dreams Teatre: Les sabatilles vermelles

Dreams teatre presenta amb Les sabatilles vermelles una adaptació a la dansa del conte original de Hans Christian Andersen.

Incorporant una veu narrativa que farà de fil conductor perquè els infants segueixin el conte sense perdre’s cap detall.

 

Sinopsi

El somni de la Karen és ser ballarina. A l’escola de dansa on estudia, faran proves per escollir a la protagonista del nou ballet. Al tornar a casa, emocionada, veu unes sabatilles vermelles a l’’aparador d’una sabateria i se n’’enamora. “Amb aquestes sabatilles vermelles segur que m’’escolliran a mi. Faré el que sigui per aconseguir-les.” En veure que la seva mare no els hi vol comprar, decideix agafar-les en un descuit del sabater. Però quan s’’emprova les sabatilles i comença ballar… ja no pot aturar-se. I es que aquelles sabatilles vermelles, en realitat, son el resultat de l’’encanteri d’una fada de l’’espai a un follet entremaliat.


Valoració espectadors
  • “Tíet Carlos vull ser ballarina” Laia 4 anys, declaracio despres de veure “Les Sabatilles Vermelles”. L’espectacle es una Festa de colors,musica i ballet a on els menuts i els grans desitgem unes Sabatilles vermelles i ballar amb la fada de les Galaxies.

    15/10/2019