Leo Bassi, el provocatiu i extravagant actor i humorista italià, recupera l’esperit dionisíac dels orígens del teatre amb un espectacle vibrant en el qual es posa a la pell, ni més ni menys, del dictador feixista italià Benito Mussolini.

Yo, Mussolini mescla l’acudit i la provocació fàcil amb una reflexió profunda sobre la manipulació política, un exercici artístic que toca l’essència de l’art bufonesca. És una obra provocadora i divertida, pensada per generar optimisme i fer agafar ganes de resistir o millor: “Risistir!” amb intel·ligència a la intolerància.

Amb aquest nou espectacle, Bassi declara: “Si torna el feixisme se l’ha de deixar en mans d’autèntics professionals”. I afegeix: “L’auge de la vella ideologia feixista avui dia, a molts països, és un desafiament directe a la meva ànima de bufó irreverent. He sentit una necessitat visceral de buscar les contradiccions de la seva retòrica i divertir-me amb les conseqüències.”

Ja que, si una cosa té clara el còmic, és que el millor antídot contra la por que fa créixer el feixisme és el sentit de l’humor.

 

Durada:
Idioma:
Castellà
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Enllaç copiat!