Las aventuras de Hércules, el musical

Las aventuras de Hércules, el musical

Les aventures de l’heroi grec Hèrcules en un espectacle de teatre musical per a tota la família dirigit per Ricard Reguant i música de Ferran GonzálezLas Aventuras de Hércules es va estrenar a la 61 edició del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida.

Sinopsi

Arriba el Circ Olimpus amb Las Aventuras de Hércules, el major espectacle del món i del inframón amb l’elenc d’artistes més increïble que mai hàgiu vist… I és que el veritable fill de Zeus… dotat d’una força sobrenatural, Hércules!!!, viatjarà a l’Olimp on viurà les més increïbles aventures, lluitarà amb bèsties ferotges i perillosos monstres, s’enfrontarà a la maldat de la temible deessa Hera, i a més realitzarà les més increïbles acrobàcies que només els déus i els herois podrien arribar a realitzar…

Centaures, minotaures, gegants amb un sol ull, dracs, titans, el monstre de nou caps, no hi ha rival per a Hércules amb els seus poderosos músculs. Yolao el seu inseparable amic i Company d’aventures l’acompanyarà i ajudarà en les seves increïbles gestes. Podeu remoure el cel, terra I infern, però no trobareu a ningú que pugui vèncer al gran Hércules!

Durada:
Idioma:
Castellà
Edat:
Edat recomanada: tots els públics

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

"*" indicates required fields

Privacidad*
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle
  • Miquel Gascon BazMiquel Gascon Baz
    Teatre Barcelona