Tot el que necessites per anar al teatre

Lampedusa Beach (Marta G. Otín)

Lampedusa Beach (Marta G. Otín)

Lampedusa Beach, text escrit l’any 2003, però malauradament vigent en l’actualitat, forma part de la Trilogia del naufragio de la dramaturga italiana Lina Prosa, que posa en escena històries individuals que es transformen en històries col·lectives que adquireixen un caràcter polític, ètic i social.

SINOPSI

Una pastera plena d’emigrants s’enfonsa davant la costa de Lampedusa. A plena nit, els emigrants es debaten a l’aigua. Una dona jove, la Shauba, s’aferra a les seves ulleres de sol, com si fossin un bot salvavides –«Trec un moment el cap fora de l’aigua, concentro tota l’energia en aquesta operació. El pes torna a guanyar i davallo, davallo Mahama un altre cop»–.

Al llindar de la mort, la Shauba repassa el fets, els fets són l’obstacle, els fets que l’han dut on és, i troba la força per dir tot allò que ja no vol callar.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Les dones prenen l’escenari del Versus

Les dones prenen l’escenari del Versus

1 febrer 2018

Durant els mesos de febrer i març, el Versus proposa el cicle ‘Dones en escena’,  format per quatre espectacles protagonitzats per dones on, en la majoria dels casos, les autores […]