Tot el que necessites per anar al teatre

La volta al món en 80 ties

La volta al món en 80 ties

Per què és important El viatge d’Egèria? A qui li devem el WIFI i el Bluetooth? Com és que Clara Schumann va deixar de composar? La Teoria de la Relativitat és només d’ A. Einstein? Quantes dones tenen Premi Nobel? A qui va salvar Irena Sendler? Qui eren les Guerrilla Girls? Per què va morir Olympe de Gouge? Qui va descriure per primer cop l’orgasme femení?

Totes aquestes històries, i moltes altres, construeixen La Volta al Món en 80 ties on volem reivindicar el llegat de 80 dones extraordinàries, 80 ties excepcionals.

Volem posar el focus en quina ha estat la seva contribució.

Us proposem un viatge teatral i musical a través del teatre documental, la performance, les cançons, la imatge i la dansa amb el que descobrirem a 80 “ties”, sovint silenciades.

Viatjarem a través de la història i al llarg dels cinc continents per conèixer el testimoni vital d’aquestes “ties” fonamentals i veurem com ens ressona avui en dia el que van fer i sobretot el que van ser.

Una actriu que també canta i una pianista que l’acompanya ens guien en aquest recorregut emotiu, combatiu però també divulgatiu i divertit.

Aquest és el nostre homenatge a totes les aventureres. A totes les “ties” intrèpides, inconformistes, idealistes, innovadores i irrepetibles que ens han precedit i que o bé no coneixem o bé no reivindiquem prou. No ens hi caben totes les que són però si que ho són totes les que hi estan. 80 “Ties”.


Valoració espectadors
 • Jose

  Obra ágil, con ritmo y múltiples prismas y enfoques: ironía, humor, drama, etc.. invita a la reflexión.
  Espectacular trabajo de las actrices. Sin duda recomendable 100%.¡Todas y todos al teatro!

  21/12/2020
 • Todo, un gran trabajo!!!!
  Giorgina ha sido un descubrimiento, un gran trabajo y una actriz súper completa

  16/12/2020
 • de Anciola

  Gran sorpresa!
  Actriz versátil, cantante fabulosa (sin olvidar las réplicas de su compañera pianista-actriz!).
  Buen ritmo, espectáculo equilibrado. Texto ágil e inteligente para un tema que podría ser pesado para algunos.
  Gran dosis de humor y mucho material para la reflexión ! Entre cabaret y masterclass de feminismo ilustrado.
  Gallina de piel, risas, buena música y una gran lección de historia.

  29/07/2020
 • Marczewska

  Todo! Es una maravilla!!!

  29/07/2020
 • Marta

  No us la podeu perdre!!! Una obra rodona, sencilla, amb humor, música, cultura i un gran homenatge a totes aquelles dones descunegudes per la majoria. Em quedo amb una de les primeres frases “segurament no en sabieu rès d’aquestes dones perquè no les hem estudiat”

  08/03/2020
 • Sandra

  Un treball dirigit e interpretat des del rigor documental, la sensibilitat i la determinació que requereix el tema. És un must. No us el perdeu!

  06/03/2020
 • Elena

  Un espectacle fresc, dinàmic i necessari. Una manera original de rescatar la memòria de les grans dones de la història. Música, dansa, sentit de l’humor i dues actrius magnífiques.

  06/03/2020
 • Helena

  Una obra genial, molt entretinguda i divertida. Un gran viatge d’aprenentatge guiat per una molt bona interpretació, direcció i muntatge. 200% recomanable!

  07/02/2020
 • Pau

  És molt entretinguda, aprens sobre història i el paper de la dona que els homes han ocultat dels llibres d’història.

  05/02/2020
 • Violant

  Un viatge preciós d’emocions, gèneres i èpoques… Amb bona interpretació, música i direcció! Espectacle molt necessari i recomanable!!

  05/02/2020
 • Crisvira

  Una bona decisió, una posada en escena atrevida, ben coordinada i pensada per atreure la curiositat del públic en tot moment, bona interpretació, música i guió. Marxes amb la necessitat de voler saber més! 80 ties són poques, segur que almenys són 82! Enhorabona noies!

  05/02/2020
 • Irene

  IMPRESCINDIBLE I NECESSÀRIA! Un treball sublim!

  05/02/2020
 • Carles Juande

  Es nota el treball d’investigació per arribar a un guió que ensenya i transmet. Interpretació espectacular de la Georgina acompanyada del teclat i la interpretació de la Cris a punt de Caramel. Projeccions i il.luminació que llueixen i ajuden a situar-te espai/temps. Màgnífica direcció i bonica posada en escena. Humor, sarcasme, història… Aneu a veure aquesta delicatesen.

  04/02/2020
 • Silvia

  L’obra em va emocionar! És una obra diferent i tant la manera de reivindicar la temàtica, com les actrius, són excel·lents.

  04/02/2020
 • Daresa

  El concepte de l’espectacle, el text senzill però no simple, posada en escena àgil i dinàmica, les actrius al punt just entre l’humor i la ironia. Molt bé!

  04/02/2020
 • Elvlira

  La idea, les actrius, la història.
  És una obra plena d’emoció amb grans dosis d’ironia i molta sensibilitat. Touché
  Molt recomanable!

  04/02/2020
 • Jaume Curto

  Fuimos al estreno en Reus y nos gustó mucho. Un tema tratado con mucho humor y respeto. Interpretacion excelente de la actriz con ayuda de una buena pianista. Recomendable ir a verla. No os lo perdais !!!

  04/02/2020
 • Laia

  Me ha encantado. Georgina Llauradó ha demostrado que tiene un gran talento y es una actriz muy completa, la pianista que la acompaña esta explendida y su dirección es sublime.Sin duda la recomiendo, deberia ser obligada para los colegios.

  04/02/2020
 • Isidro Puig

  Muntatge, interpretació, TOT!

  04/02/2020
Articles relacionats
El monòleg reivindicatiu ‘La volta al món en 80 ties’ torna a la Sala Atrium

El monòleg reivindicatiu ‘La volta al món en 80 ties’ torna a la Sala Atrium

11 desembre 2020

La Sala Atrium recupera l’espectacle La volta al món en 80 ties, un monòleg que combina text, música en viu, dansa i vídeo i que torna a la cartellera del 16 […]

El dream team del Cruïlla XXS: una festa de talent local

El dream team del Cruïlla XXS: una festa de talent local

26 juny 2020

T’expliquem qui és qui en l’extensa programació d’arts escèniques del festival d’estiu De zero a cent. El Festival Cruïlla prem l’accelerador per ajudar a reactivar el sector de les arts […]