Tot el que necessites per anar al teatre

La tostada siempre cae por el lado de la mantequilla

La tostada siempre cae por el lado de la mantequilla

La Companyia Ensemble presenta La tostada siempre cae por el lado de la mantequilla, un espectacle sobre la sort i la bona fortuna.

Sinopsi

La Sort arriba com cada dia per a fer la seva feina, però avui no serà un dia qualsevol, a primera vista, sembla que tot li surt del revés. Ella és l’encarregada d’assignar els números que determinen l’ordre d’entrada al procés de selecció de Fly Better Than Run. Però és de tot menys discreta, cosa que farà que hagi d’anar improvisant per solucionar tots els problemes que li van sorgint. La seva sort canvia quan Alberto, un jove que es presenta al procés de selecció, entra per la porta. Ell és el triat, la persona que ho pot canviar tot, l’única en la qual Ariel confia per trencar amb l’ordre establert.
La peça gira entorn de la idea de la sort o bona fortuna. En un llenguatge pla i sota l’excusa d’un senzill fet quotidià, com la selecció de personal d’una empresa, es pregunta què és i com opera en els éssers humans; si aquests són capaços de generar-la o si hi ha algun èsser sobrenatural al que hem d’adorar amb tal d’aconseguir una ajuda extra. El debat sobre la capacitat humana en la intervenció dels seus esdeveniments de la vida no és nova. Les diferents filosofies i creences religioses ja s’han encarregat d’intentar donar resposta a aquesta pregunta. Nosaltres, fent-nos ressò d’aquesta mateixa inquietud, plantegem sota una personificació singular, quin serien els condicionants que en determinats moments ens porten per un camí o per un altre.
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració