La sort
Des de: 29 de setembre de 2022
Fins: 9 d'octubre de 2022

La sort

Aconsegueix un 25% de descompte si compres les teves entrades amb preu de venda anticipada fins al 18 de setembre

La sort parla de l’experiència dels seus protagonistes i autors, Juli Disla i Jaume Pérez, com a família homoparental i interracial. L’obra fa un recorregut per la peripècia emocional i vital del seu procés d’adopció, un llarg camí administratiu i judicial amb la finalitat de formar una família.

A través de la seva vivència íntima, Pérez&Disla ens parlen de la diversitat, dels models de família, de les qüestions racials, dels referents, l’entorn dels menors i la influència de la política.

Sinopsi

El procés d’adopció nacional pot allargar-se fins a vuit anys i no és definitiu fins que la justícia dicta una resolució d’adopció. Sovint s’ha abordat l’adopció des del conflicte o el drama. D’una banda, per les dificultats a les quals s’havien de sotmetre els adoptants i, d’una altra, per l’entorn del qual procedeixen els menors. No pot obviar-se que darrere de tota adopció hi ha una situació prèvia d’adversitat, però resulta imprescindible evitar posicions estigmatitzadores. Després de l’adopció la majoria d’infants tira endavant de forma positiva, són feliços i fan felices altres persones. Això no vol dir que els processos d’adopció siguin històries sempre meravelloses. Són històries d’educació i creixement.

Durada:
Idioma:
Català
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Informació pràctica
Sala Beckett, Barcelona
Pere IV, 228-232, 08005, Poblenou, Barcelona

Sales:
Sala de baix: 196 persones
Sala de dalt: 92 persones
Sala d'assaig: variable persones

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit