Tot el que necessites per anar al teatre

La revolució no serà tuitejada

La revolució no serà tuitejada

Avui són els nostres carrers els que s’inflamen. I per més que la televisió s’entesti en mostrar-nos-els, per més que Twitter n’hagi agafat el relleu donant veu a milions de testimonis amb una immediatesa inèdita fins ara, la revolució segueix estant dins de la ment de tots nosaltres. La revolució segueix estant en un click mental, més que no pas en el click del nostre ratolí. Què canvia després del click? Com passem de ciutadans a revolucionaris? Què fem per canviar les coses?

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Pep Bujosa

  És una llàstima. El text comença molt bé, però, de mica en mica, tot es va desdibuixant. Van sortint diferents històries que es volen relacionar d’una manera massa artificiosa i fa que es perdi la intensitat.

  Una “Kompanyia” de bons actors i actrius, joves, amb ganes i amb talent es mereixien una altra obra per fer el seu debut oficial al Lliure. No hi havia més textos per triar?

  20/10/2013
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Primero de todo tengo que reconocer que los actores han estado realmente bien. Me encanta como trabajan todos los miembros de la nueva “Companya Lliure” y tengo seguro de que iré a verlos en todas y cada una de sus obras.
  Centrándome en esta obra en concreto digo que me ha gustado. Las historia que ocurren alrededor de ese Apple Store me han entretenido y me han emocionado pero creo que el gran fallo que tiene en su conjunto es que las historias no acaban de conectar unas con otras. No les veo demasiada relación y eso me ha dejado un poco descolocado.
  De todas formas hay que ir a verla porque se pasa una buena tarde con estos chicos.
  P.D.: Me he tenido que reprimir para no saltar de la butaca, coger un Ipad y largarme de allí corriendo, jajajaja :P

  06/10/2013
 • Feia molt bona pinta però el text ha acabat siguent una mica fluixet acostumat a les grans obres dels 3 autors.
  Felicitats als actors de la Kompanyia!

  05/10/2013