Tot el que necessites per anar al teatre

Companyia Tabú: La perdiu és de qui la caça

Companyia Tabú: La perdiu és de qui la caça

A través de les Mil i una nits i el Decameró de Boccaccio ens endinsarem en un viatge on la música i el relat s’entrellacen, es parlen i es fusionen. Volem explicar-vos contes eròtics, divertits, emocionants i màgics, contes plens de passió i enganys, de violència i elegància, d’enginy i humor, per fer-vos riure i pensar. Per fer-vos sentir vius, perquè feu volar la imaginació, perquè navegueu, lluiteu, balleu i us exciteu amb nosaltres. També volem parlar-vos de les dones, fer-les protagonistes i apel·lar el seu enginy, la seva determinació, la seva força i, sobretot, el seu plaer.

Dos reis cornuts, una noia condemnada, tres esclaves juganeres, un monjo perspicaç i un abat que encara ho és més, un barril molt útil, una princesa aventurera… són alguns dels personatges que coneixereu, i que s’enamoraran, es barallaran, s’arriscaran i moriran al so de la viola.

Video

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    Victòria Oliveros Layola

    Tota una experiéncia gaudir durant tota una hora d’un contacontes. Ariadna Pastor mereix un 10, quanta expressió en la seva narració. A més, la música que acompanya s’enllaça perfectament amb el relat; fusionant-se i talment sembla fins i tot que es parlin

    04/09/2017