Tot el que necessites per anar al teatre

La muerte merodea

La muerte merodea

La muerte merodea, una creació bufonesca del teatre de la Manivea de Barcelona.

L’obra és una farsa estètica i filosòfica en què dos actors s’enfrascan en el treball de donar vida a uns personatges bufonescos units i enfrontats per un secret, una traïció. Els actors queden atrapats en un joc d’ambició i poder que a poc a poc es va fent més perillós sense deixar escapament a les seves pròpies veritats, falsedats i traïcions personals.

És una peça teatral en la qual es recorre a la comèdia, el drama, la farsa i la tragèdia per reflectir amb pinzellades d’humor i sarcasme aquest món de traïció, decadència, abjecció i misèria humana representades en un Rei, el seu Bufó i un Monjo .

Un duel interpretatiu basat en aquests grans Mestres del Bufó, del Clown i del Boig de la cort i que avui dia encara segueixen inspirant a actors i còmics. La posada en escena s’ajusta a l’estructura del text, amb una escenografia minimalista com d’una obra en ple muntatge i en la qual el públic té l’última paraula.

En definitiva, una interpretació actual dels drames i problemes comuns en l’edat mitjana. Qualsevol semblança amb la realitat … dista molt de ser una coincidència.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració