Tot el que necessites per anar al teatre

La Mel

Xicu Masó posa veu i cos en aquest espectacle a la poesia de Tonino Guerra, poeta i narrador italià que coneixem com a coautor de guions tan cèlebres com el de la pel·lícula de Federico Fellini Amarcord.

SINOPSI

La Mel és la narració d’un home que després de 70 anys d’intensa vida torna al seu poble natal per viure amb el seu germà. El poble, desolat, ha quedat reduït a nou veïns. Aquests veïns són els protagonistes dels relats, perquè a cada poema de Tonino Guerra hi ha una història pròpia feta de poesia. (Extracte de l’article escrit per Joaquim Armengol sobre l’espectacle a El Punt).

 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Artak Mikaelian

  Fuimos con mi madre y nos gustó mucho.
  somos ex soviéticos (somos de Armenia) y conocemos a Tonino Guerra desde su inicio como guionista y gran persona.
  Actuación era impecable, parecía que estamos en nuestra casa y un amigo nos explicaba cosas de ayer y hoy…

  El teatro me recordó aun teatro igual de pequeño y familiar (con pocos acientos y la escena a mismo nivel que los espectadores) que hay en San-Petersburgo… el teatro sala de Dostoevski.

  Si pudiera pondría un 10!

  Muchísimas gracias a los organizadores de Teatros de Barcelona por la noche perfecta que pasamos ayer.

  24/10/2015
 • Espectacle íntim, acollidor i proper. En Xicu Masó desprèn molt amor i respecte pel seu ofici i això arriva al cor dels espectadors. Una forma molt bonica d´explicar una història. Fins i tot ens emportem una recepte familiar que intentarem fer a casa: els “churritos”.

  Gràcies per aquesta oportunitat.

  24/10/2015