Tot el que necessites per anar al teatre

La fórmula de la felicitat

La transformació personal és l’únic camí on un no deixa de ser alguna cosa per ser una altra,  sinó que deixa de ser el que “no és” para animar-se a ser el que “ja és”, el que sempre ha estat.

Què és exactament la felicitat? I el que és més important: cóm s’obté? Existeix alguna fórmula? Igual com passa amb el secret de l’eterna joventut, molts porten anys buscant incansablement la formula magistral per a ser feliç. No sabem si existeix o no però hi ha moltes teories que si aproximen i encara que des de la intel·lectualitat es menyspreï i s’infantilitzi la cerca i l’estudi de la felicitat  el cert és que no coneixem ningú que desitgi amb totes les seves forces ser infeliç. Però, què és sentir-se feliç, ser feliç? Un és feliç o se sent feliç? Quina és l’última vegada que vau dir o que vau pensar «avui és el dia més feliç de la meva vida»? O «aquest és moment més feliç de la meva vida»? Ho heu dit algun cop? O no ho heu pensat mai? O ho heu pensat perquè tocava pensar-ho i no perquè ho sentíssiu així de veritat. I si ho sentíeu de veritat, ho podeu descriure, sí, el que vau sentir? Podeu fer-ho? Ah! Aquesta obra diu que tracta de la felicitat, però jo ho posaria en dubte. Els títols enganyen! I tant si enganyen!


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Aparador de felicitat o felicitat d’aparador?

Aparador de felicitat o felicitat d’aparador?

3 març 2015

Anna Maria Ricart i Mireia Trias presenten La fórmula de la felicitat a la Sala Atrium, que es converteix en un aparador de felicitat, real o no, on s’hi qüestiona […]