Kontxerto és un espectacle de circ i musical amb piano, ukelele, bateria, tuba, acordió, clarinet però també amb campanes, joguines, capses de música, xerrac i copes entre altres instruments i alguns efectes audiovisuals i màgics sorprenents. Amb Bárbara Granados i Daniel Tomás. 

El resultat és un espectacle participatiu, per a tots els públics, on els instruments es converteixen de vegades en malabars, de vegades en jocs de mans i sempre en una caixa de sorpreses.

La foscor no fa por, és el lloc on la llum fa les seves trapelleries, on les ombres i els somnis creen nous móns, on la música i la fantasia creixen, on els animals estan ben tractats, on els esquelets ballen, on els globus formen part de l’orquestra. Una bogeria, en definitiva, un circ a mig camí de la poesia, la fantasia i la farsa.

Kontxerto és un projecte artístic nou, però que ve de lluny i va encara més lluny, pensat per a tots els públics, junts o per separat. Per fer-se’n una idea, el seu antecedent es Les (Des)Variacions de l’Orquestina Incombustible.

Edat:
tots els públics

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

"*" indicates required fields

Articles relacionats

Per Nadal, dies de circ

El Nadal és per definició temps per passar amb la família, i que millor per fer plegats que anar al teatre. Però trobar quelcom que agradi a tots no sempre […]

Enllaç copiat!