Tot el que necessites per anar al teatre

Kidd Pivot/Electric Company: Betroffenheit

Kidd Pivot/Electric Company: Betroffenheit

Dues grans companyies d’arts escèniques del Canadà s’han associat per crear Betroffenheit, un híbrid innovador que esborra les fronteres entre teatre i dansa. La peça examina el trastorn de l’estrés posttraumàtic en la ment d’un home que es mou entre la llum i l’ombra. Una peça brillant que parla de la pèrdua, el trauma, l’addicció i la recuperació amb unes imatges sorprenents.

Fundada per la reconeguda coreògrafa Crystal Pite, la companyia Kidd Pivot guarda un gran equilibri entre la màxima precisió i la irreverència i el risc; es caracteritza per una forta sensibilitat teatral i un agut sentit de l’enginy. Pite ha ballat amb grans companyies, com la Forsythe, el Cullberg Ballet o el Nederlands Dans Theater I. Des de 2002, treballa i crea coreografies amb la seva companyia, que ha estat guardonada amb nombrosos premis i distincions.
L’Electric Company Theatre, formada de manera col·lectiva l’any 1996, crea i adapta obres teatrals posant èmfasi en la imatge física i visual, creuant disciplines artístiques. Ha realitzat 19 produccions i ha rebut importants distincions.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.