Tot el que necessites per anar al teatre

Jordi Oriol i Daniela Feixas: Ausencias

Jordi Oriol i Daniela Feixas: Ausencias

Ausencias és un espectacle escrit per Jordi Oriol i Daniela Feixas a partir dels contes de de l’escriptora i periodista catalana Cristina Fernández Cubas, una de les autores contemporànies de relat breu més destacades  en la literatura espanyola.

Sinopsi

Ausencias es un conte pertorbador. Un conte que retrata una autora de contes. Un meta text que neix de la voluntat de traduir en escena el món fantàstic de les narracions de l’escriptora Cristina Fernández Cubas, i alhora atrevir-se a idear un “conte paral·lel” (com ho denomina l’escriptora) generat a partir de la lectura dels seus nombrosos contes. S’inspira en situacions, atmosferes, detalls o personatges d’un gran ventall de contes com Mi hermana ElbaLúnula y VioletaEn el emisferio surLos altillos del BrumalHelicónEl legado del abueloEl moscardón o Ausencia.

Del còctel de tots ells, n’ha sorgit un nou text marcat per la por a perdre la identitat, de l’existència de l’alteritat, de les múltiples personalitats, o d’allò que no sabem que som en realitat. I és que, en paraules de Fernández Cubas els seus contes sorgeixen de “conjurar malsons, navegar pels límits de la raó, viatjar vers al desconegut, instal·lar-se en un llindar fronterer des d’on burlar l’espai i el temps…”, enfrontar-se a les “ausencias”.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració