Tot el que necessites per anar al teatre

Jordi LP: De vuelta y media

Jordi LP: De vuelta y media

“Quan vaig començar fa 35 anys …. Mai hauria imaginat poder tenir l’oportunitat de néixer en el món de l’espectacle dues vegades”. Jordi LP

De tornada als escenaris i de tornada de tot a la vida. Sap que les coses no van bé, però el millor és utilitzar l’humor per no patir-ne les conseqüències. Cantarà, imitarà i ens farà reflexionar en un show que t’arrancarà més d’un somriure. Jordi LP torna a l’acció!

Jordi Lopez Peña conegut popularment com Jordi LP, va néixer a Esplugues del Llobregat ( Barcelona ) el 1962. Amb tant sols 17 anys va començar a actuar en discoteques al voltant de Segur de Calafell i Tarragona, però no va ser fins als 25 anys que va decidir convertir-se en un professional “d’això de fer riure”. Va començar a llaurar-se un nom com a còmic recorrent festes de pobles, discoteques i convencions privades fins a convertir-se en una figura de la televisió espanyola i catalana a principis de la dècada dels 90.

Amb aquest nou show, es retroba de nou amb els escenaris de teatre per a seguir evolucionant artísticament.
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Un espectacle totalment recomanable. En Jordi sempre demostra que és un gran artista, gran imitador i ens deixa bocabadats amb el seu “xorro” de veu.

    16/03/2018
  • molt bo es un geni del humor e imitacio

    10/12/2017
Articles relacionats
Jordi LP torna als escenaris amb un nou show d’humor

Jordi LP torna als escenaris amb un nou show d’humor

11 desembre 2017

Jordi LP està de tornada. Després d’una llarga trajectòria com a humorista, actor i presentador, presenta el seu nou show d’humor que porta, precisament, aquest nom: De tornada! L’artista considera […]