Tot el que necessites per anar al teatre

Jamming on tour

Jamming on tour

Jamming on tour és l’espectacle més divertit de Jamming Compañía Teatral, amb més de 1.500.000 espectadors i que ha arrassat a Madrid, convertint-los en la companyia d’improvització número 1. Un show extremadament original en el que cada actuació es improvisada, única i irrepetible i es construeix davant dels ulls del públic. Rialles assegurades!!!

Sinopsi

A Jamming, l’espectador es part activa del show. Parteix de títols escrits pel públic, els actors ideen i interpreten una sèrie d’improvisacions d’acord amb uns estils.

MÉS INFORMACIÓ

Jamming el porten a terme cinc persones: quatre actors-improvisadors, encarregats de portar el pes de l’espectacle, desenvolupant les improvisacions, i un tècnic-improvisador que les ambienta amb llum i so a cada moment. El seu poder com espectacle resideix fonamentalment en que es distancia del teatre convencional en la seva concepció, però no en la seva realització. És a dir, s’escriu davant del públic (no convencional) però es realitza amb les eines de la interpretació convencional. El públic contempla una cosa nova però reconeixible.
A més, se sent part del show, ja que és ell l’encarregat d’escriure els títols de cada peça teatral. Una finestra claríssima de Jamming és que un espectador pot anar a totes les funcions i no veurà mai el mateix, apreciarà una estructura comuna però les representacions seran diferents, tant formalment com temàticament. Després de la primera vegada, sabrà el que rebrà però no com.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració