Tot el que necessites per anar al teatre

Irish Celtic: The Spirit of Ireland

Irish Celtic: The Spirit of Ireland

La companyia Irish Celtic representa Spirit of Ireland, un espectacle de música i dansa que combina el ball modern amb els sons tradicionals gaèlics. Una proposta que compta amb la participació dels millors ballarins del gènere i que repassa la història i les tradicions d’Irlanda.

El muntatge compta amb un gran elenc de joves ballarins que per mitjà de ràpids i vibrants moviments conformen una coreografia que exalta els ritmes més ancestrals d’Irlanda.

Així, es recreen escenes de la història celta, des dels dies dels druides a les grans migracions o el viatge del Titanic, per mitjà d’espectaculars balls i música passional que inclouen cançons romàntiques que van des de Braveheart a el Último Mohicano.

El seu objectiu: acostar-te a les cançons, llegendes, tradicions i balls d’una cultura el patrimoni és tan ric com antic. Spirit of Ireland és un reflex de l’existència d’Irlanda amb una banda de música en directe i una trentena d’artistes sobre l’escenari.

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • Marta

  Imprescindible ir a escuchar y ver bailar a estos artistas que logran contagiarte la alegría de los irlandeses y sus tradiciones .
  Los 5 músicos que tocan en directo son geniales y destacar a la violinista .

  No te la puedes perder !! Gràcias por traer a Barcelona un trocito de la Irish Celtic .

  07/07/2019
 • Sebastià Tremosa

  gran espectaculo de musica y danza.

  29/06/2019
Articles relacionats
5 motius per veure l’espectacle dels Irish Celtic: ‘The spirit of Ireland’

5 motius per veure l’espectacle dels Irish Celtic: ‘The spirit of Ireland’

25 juny 2019

Fins al 7 de juliol s’instal·la al Teatre Tívoli de Barcelona la prestigiosa companyia Irish Celtic amb l’espectacle Spirit of Ireland, una proposta de música i dansa que combina la modernitat amb la tradició celta. Et […]

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]