Tot el que necessites per anar al teatre

Insomni

Insomni és un espectacle de teatre d’objectes que aprofundeix en l’expressivitat poètica d’allò quotidià, creant una dramatúrgia visual mitjançant la manipulació d’objectes i una instal·lació plàstica i sonora. Els objectes triats estan completament destruïts i només queda la silueta. Aquests objectes es converteixen en reminiscències del pensament de tots aquells que els han manipulat, i juntament a ells, un personatge que comparteix aquest estat de vigília, d’alerta. Encarnen un paisatge de la condició humana, un testimoni poètic de la seva evolució i de la seva elecció en el dia a dia.

Retrat d’un ser que es resisteix a concebre la calma. En un estat de vigília constant, observa la vida que l’envolta lleugerament al·lucinat, potser gràcies a la beguda, a la son, a la gana. I busca la manera de sobreviure. Al seu voltant botelles i utensilis de primera necessitat, filferro, l’esquelet d’un jaç. Ell utilitza allò que el llit desprèn no per dormir, sinó per construir un univers a partir de la seva matèria.

LA COMPANYIA

PLAYGROUND és una companyia de teatre d’objectes creada en l’any 2003 per l’actor/manipulador i creador escènic Xavier Bobés. El seu mètode de treball i investigació de l’univers de l’objecte quotidià consisteix en un procés llarg, artesanal, íntim i solitari, al principi, amb l’objecte escollit per manipular per posteriorment mantenir un diàleg creatiu amb la resta de l’equip. Des de la seva creació ha estrenat 6 espectacles.

Aquest espectacle forma part del cicle OH! Poètiques de la il·lusió.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració