Tot el que necessites per anar al teatre

iMe

A vegades, aixequem el cap del mòbil i veiem la nostra gent amb el cap acotat mirant el seu mòbil. A vegades, ens sentim més i més lluny dels nostres fent un cafè que fent un whatsapp. A vegades, ens preguntem on anirem a parar.

iMe planteja una possibilitat. Una societat on tot ho tenim integrat, on la única comunicació existent és a través de les xarxes, on les emocions no es comparteixen. On la gent no s’ha mirat mai a la cara. I en aquesta societat futura, els deixem bruscament sense cap eina electrònica, sense res més que la companyia dels cossos que tenen al seu costat. I a veure què passa. I si t’agrada, tuiteja-ho.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Avui he vist aquesta obra en el Tantarantana que m’ha fet passar una hora i mitja molt distreta. Tracta un tema molt actual com és la creixent utilització de les noves tecnologies que fan que cada vegada ens apartem més de la relació cara a cara per tractar qualsevol tema. Amb una escenografia molt minimalista però d’acord amb l’obra de Roc Esquius, la jove companyia DARA ens ofereix un magnífic treball, amb moments molt divertits. Aconsello veure-la.

  13/07/2015
 • Lena Lenera

  Fresca, divertida i amb ritme! Contemporàniament molt adient, reflexió poc punyent però interessant sobre la societat que estem deixant que es construeixi. Per sobre de tot destaco l’excel·lent direcció del dramaturg, sap el que vol i ho aconsegueix a cada moment escènic, felicitats sinceres!
  I dels actors, sense desmereixer la bona actuació dels quatre, destacaria la genialitat d’Isidre Montserrat per construir, amb tècnica acuradíssima, un personatge que va creixent sense adonar-te’n, una transformació bellíssima, i de cop, plof! la capacitat per desfer tot el procés en un instant, i que torni a ser aquell del principi…. magnífic!!! (actor guru a partir d’ara dins el meu mapa actoral català :)

  19/02/2015
 • Gemma Peiró

  En 140cc no hi cabrien totes les especificacions que té integrades iMe: és fresca i divertida, té quatre boníssims intèrprets, el guió és rodonet-original-reflexiu, l’estètica i la posada en escena acurada… La feina de DARA mereix molts likes, favs i followers.

  02/02/2015