Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 23,00€

Comprar Entrades

Imanol Arias: La vida a palos. Testamento

Imanol Arias: La vida a palos. Testamento

L’actor Imanol Arias torna als escenaria, després de quasi 30 anys d’absència, amb La vida a palos. Testamento.

Sinopsi

La vida a palos explica la història vital de El Alcayata (alter ego de Pere Atienza) i del retrobament amb el seu fill, de qui fa temps perdés la pàtria potestat. A través de tot un seguit de monòlegs i diàlegs es descriuen dos viatges. Un, en el passat, que és el que el pare va realitzar a través de les diferents geografies que van ser marcant la seva vida i un altre, el que ara porta a terme el fill, visitant els mateixos llocs en què va habitar el seu pare i que l’ajudaran a comprendre el sentit de la seva vida.

Un cantaor flamenc acompanyarà la biografia amorosa i el periple vital del Alcayata en la seva permanent recerca de l’amor ideal, representat en diferents figures femenines: l’equatoriana Gioconda- el gran amor de la seva vida; Consolació, una prostituta gitana que va intentar enverinar; també la dona amb la qual es va casar i mare del seu fill; i finalment la dona de la s’enamora a Almeria, on es refugia per passar els seus últims dies, i el retrobament amb el seu fill.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Fotos

Imanol Arias: La vida a palos. TestamentoImanol Arias: La vida a palos. TestamentoImanol Arias: La vida a palos. TestamentoImanol Arias: La vida a palos. TestamentoImanol Arias: La vida a palos. Testamento

Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.