Tot el que necessites per anar al teatre

Hui Basa: Life (de cómo los árboles nos salvaron la vida)

Hui Basa: Life (de cómo los árboles nos salvaron la vida)

Hui Basa presenta Life (de cómo los árboles nos salvaron la vida), una peça que es converteix en un ritual a favor de tot allò que està en perill d’extenció, a favor de la vida.

Sinopsi

És de nit i ens trobem al voltant de l’últim arbre viu del planeta.

El Espíritu de la Madre Tierra ens acompanya en aquest viatge des del Bosc d’Embobut de Kènia fins a Hondures, passant per tots aquells llocs on lluiten les persones que són a la primera línia de la defensa del territori i del planeta, la gran majoria d’elles indígenes, que lluiten per la defensa dels boscos, les seves aigües i les cases que els són pròpies des de temps ancestrals.
Los Muertos ens apropen a aquestes històries humanes que reflecteixen privilegis, dinàmiques de poder i formes de vida insostenibles.
La Guardiana del Futuro s’encarrega d’obrir-nos una porta a la reflexió i a l’esperança. 
Entre tots dibuixarem un ritual per a que tot el que està en perill d’extinció, pugui seguir brillant. Per la vida.

HUI BASA

L’agrupació HUI BASA neix a Barcelona l’any 2017, establint la seva seu com a artistes residents a la Nau Ivanow, després de treballar junts en els espectacles RAGAZZO i BARCELONA (contra la paret), tots dos escrits i dirigits per Lali Álvarez. 

Seguint la línia dels treballs compartits prèviament, HUI BASA investiga el lloc on es difumina la frontera entre la ficció i el “món real”, portant a escena diferents projectes amb un enfocament cap a l’anàlisi crític de les realitats humanes, socials i polítiques.

L’any 2018 van guanyar la Beca de recerca de l’OSIC amb el treball “A la recerca d’un paradigma de Teatre Documental”.

Han estrenat DISSENY HUG, una intervenció per a l’espai públic al Museu del Disseny de Barcelona; THA TZPAR (L’espera), un espectacle de Site Specific a Fira Tàrrega 2018; i MATEIX DIA, MATEIXA HORA, MATEIX LLOC, un projecte de creació comunitària al Teatre Nacional de Catalunya 2019.

LIFE (de cómo los árboles nos salvaron la vida), una co-producció del Festival Grec de Barcelona, serà el seu 4rt espectacle, del que s’ha pogut veure un work in progress a l’edició de 2020 del Festival Grec.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració