Tot el que necessites per anar al teatre

Dani Pérez: Hoy puede ser un gran día

Dani Pérez torna a Barcelona amb la idea de fer-nos riure. Mestre de l’humor i de la ironia de les situacions quotidianes, promet arrencar milers de rialles repassant els millors moments de la seva carrera i comentant els aspectes més turbulents de la nostra societat aportant una bona dosi d’optimisme i humor.

Guanyador del Club de la Comèdia, Dani Pérez fa divuit anys fent riure al públic amb els seus monòlegs i actuacions. Ara, per celebrar la seva majoria d’edat en això de recargolar-se de riure, s’instal·la al Teatre del Raval per riure de les petites coses del dia a dia i compartir amb tots nosaltres el missatge: Avui pot ser un gran dia. Mai deixis de somriure!


Valoració espectadors
 • Tot i que l’espectacle començava tard (a les 23:30), en Dani ens va despertar de cop a base de bon humor i acudits intel.ligents. Ho recomano!!

  13/10/2015
 • En Dani Pérez fa un monòleg fresc i àgil durant una hora i mitja que passa ben ràpidament. Els temes, a més d’estar tractats amb humor, traspuen una certa tendresa (especialment, en relació amb la infantesa), que s’agraeix en la literatura “monologuistísca” actual. Molt recomanable si voleu passar una estona distesa amb un punt de nostàlgia humorística.

  06/10/2015
 • Una hora i mitja molt divertida, fresca i entranyable. En Dani Pérez domina el monòleg amb tota naturalitat i, de tant en tant, homenatja el gran Rubianes. Surts amb ganes de continuar.

  05/10/2015
 • Hem rigut molt! Situacions molt divertides amb gestos, moviments, cares… molt aconseguits.
  Per riure una bona estona amb un humor molt sa.
  Recomano anar-hi.

  04/10/2015
 • Fantástico!!! No paramos de reírnos durante la hora y media que duró. Le da mucho ritmo al monólogo y mucha intensidad!! Pasamos un buen rato y te vas con muy buen sabor de boca. Me encantó

  03/10/2015