Tot el que necessites per anar al teatre

Home sweet home

Home sweet home

Què fer quan el passat és massa dur, quan la infantesa no va ser bonica, quan l’únic que es va rebre va ser fredor i males maneres, quan tot al teu voltant són insults i crits i cops i amenaces i fàstic i cansament i ràbia i odi, quan ser petit no és garantia de no ser agredit… 
Els meus germans m’haurien matat. Doncs reinventar-se. Inventar records nous, millors, agradables. Reinvertar-se el passat per poder viure en el present. Convertir el passat en un record més amable, més suportable, que permeti no viure en el ressentiment o en el dolor, que permeti viure.

La meva família per Timothy Parks.

La Companyia

La Utòpica és una jove companyia de teatre que naix amb la vocació d’investigar el teatre de text contemporani i amb ganes d’arriscar en projectes de creació innovadors basats en l’exploració de les diferents disciplines que ens defineixen com a intèrprets: la interpretació, el cant i la dansa. Més enllà del teatre musical com a gènere que ens fascina, el nostre objectiu com a companyia és cercar nous horitzons on interrelacionar les diferents disciplines de les arts escèniques i trobar un lloc efectiu des d’on comunicar allò que ens inquieta i ens remou.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració