Tot el que necessites per anar al teatre

HENDAYA. Cuando Adolfo encontró a Paco

HENDAYA. Cuando Adolfo encontró a Paco

Hendaya, cuando Adolfo encontró a Paco és una obra original escrita per Carla Guimarães i Pepe Macías. Aquesta adaptació teatral està dirigida por Carlos Petilo i protagonitzada por Xavi Hernández, Pablo Parrado, Roberto Penín i Manel Torquet.

El 23 d’octubre de 1940, a Hendaia, a la frontera Hispà Francesa, es van trobar Francisco Franco i Adolf Hitler amb els seus respectius ministres d’Afers exteriors, Ramón Serrano Suñer i el Baró Von Ribbentrop. El motiu oficial, negociar l’entrada d’Espanya en la guerra. Després de gairebé set hores de reunió, cadascuna de les parts  va tornar als seus respectius països sense una declaració oficial sobre el que s’havia tractat en la reunió. Era realment la participació d’Espanya en la guerra el que havia portat a Hitler a la frontera Espanyola? Finalment, van arribar o no a un acord? I si van arribar, per què es va ocultar? Va haver-hi alguna cosa més en aquestes set hores de trobada?

Gràcies al descobriment per part de el  grup “Cornellà Teatre” de l’Auditori de Cornellà de la filmació original registrada en secret per un jove operari del NO-DO (havia fugit a les neus perpètues de l’Himàlaia incapaç d’assumir la realitat), podreu reviure, per primera vegada i en primera persona, tot el que va succeir dins d’aquell vagó de tren i assistireu a les decisions preses i que van canviar la història del Segle XX.

 


Valoració espectadors
 • El teatro estaba lleno ( un seguro de que la obra no defraudaria )
  Muy buena la puesta en escena y te ries mucho.
  Los actores trabajaron muy bien sus personajes y totalmente recomendable.

  27/03/2017
 • Reir con Hitler,Franco,Suñer y el cuñadísimo impensable hasta que llegas a Hendaya,guion dinámico,buena dirección y buenos actores.Una hora y algo más de comedia trepidante!!!!!!

  07/03/2017
 • La vi el día de su estreno (creo) porque me llamó la atención el cartel y la sinopsis, y no me decepcionó. Es tan disparatada la explicación que dan del encuentro entre Franco y Hitler que no paré de reir en la hora y cuarto que dura. Muy buenas actuaciones y texto muy divertido.

  07/03/2017
 • Innovador texto, increibles actuaciones y fantástica puesta en escena, totalmente recomendable

  04/03/2017