Tot el que necessites per anar al teatre

Helen

La companyia Laboratori Teatre presenta Helen, un homenatge a Helen Schucman, escriba de Un Curso de Milagros.

Sinopsi

La cinquena obra de la Companyia Laboratorio Teatro es basa en la història real d’una psicòloga atea resident a Manhattan que el 1965, i després d’una sèrie de somnis premonitoris, senyals i regressions, va escoltar el següent mandat: “Aquest és Un Curs de Miracles. Si us plau, pren nota “.
La veu es va identificar com Jesucrist i Helen, recolzada pel seu company de treball Bill Thetford, va respondre a la crida durant els set anys que va prendre l’escriptura d’aquest tractat revolucionari.
Jessica Walker, estudiant del Curs durant de més de 20 anys, ens situa en un restaurant oníric en el qual passarà la trobada amb Helen, Bill, Jesús, Kenneth Wapnick (autor de “Absència de Felicitat”, la biografia de Schucman) i el personal que serveix en aquest establiment fora del temps.
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Lola

  Hola!!!

  No la.pude ver…sabeis si vais a volver a hacerla? Aunque sea en alguna otra ciudad??

  Gracias

  Lola

  25/05/2019
 • Josep Oliva Sasé

  Només veure que Laboratorio Teatro estrenava aquesta nova obra no vaig dubtar a reservar i ahir vaig assistir a l’estrena. En aquesta ocasió ens parla de Hellen Schucman, una psicòloga i investigadora nord-americana, una dona que es declarava atea i que entre 1965 i 1972 junt amb el seu cap i company William Thetford (Bill) va escriure el llibre “Un curso de milagros” arran d’un missatge que segons ella va rebre en la veu de Jesús amb el següent mandat “Esto es un Curso de Milagros, por favor tome nota.”.el que els va va portar a replantejar el cristianisme allunyant-nos de la culpa i el pecat i centrar-lo en la perspectiva espiritual i amorosa. Un text molt filosòfic i difícil de digerir, que vist en qualsevol altra sala se m’hagués fet molt costa amunt i en canvi aquí a Laboratorio, pel seu entorn, la seva magía i en aquest cas la seva magnífica posada en escena, l’escenografia (un restaurant oníric), el insuperable treball dels 10 actors que es deixen la pell, la música en viu i la magistral direcció de Jessica Walker com sempre a peu d’escena, em va semblar un cop més extraordinari tot i que no és la millor que hi he vist. Ho fan fins diumenge però crec que està esgotat, tot i que segons vaig escoltar al febrer o març la reposaran. Potser penseu que exagero quan parlo d’aquesta sala però és que mai he sortit decebut i com un imant em té totalment atrapat

  07/03/2019