Tot el que necessites per anar al teatre

Hansel i Gretel, el musical

A partir de 9,00€
Comprar Entrades
Hansel i Gretel, el musical

Hansel i Gretel, el musical, de la Roda Produccions, és una versió divertida i molt original d’aquest conte dels germans Grimm i del llibret d’Adelheid Wette per a l’òpera d’Engelbert Humperdink. Així doncs, a més de les cançons originals creades per a l’espectacle, coneixerem fragments de l’òpera.

Sinopsi

Perduts enmig d’un bosc fosc i tenebrós, els petits Hansel i Gretel s’endinsaran en un fascinant i perillós viatge amb l’únic objectiu de trobar el camí que els guiï cap a casa.
Però un cop immersos en aquesta aventura, una llum els conduirà fins a una caseta màgica, feta de llaminadures i xocolata, però … Perill!! Hi viu una bruixa dolenta que els farà la vida impossible.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
 • Anna Espunya

  La posada en escena està treballada i ben pensada. L’escenografia està bé, la il·luminació te certa intensió. Els actors són correctes i algunes cançons estan força bé. Però resulta lenta i amb poc ritme.
  Em va resultar molt avorrida.

  31/10/2018
 • Teresa

  Divertida, ben feta i ben decorada. S’ha fet curta.

  02/04/2017
 • Pere

  Nosaltres hem repetit per tercera vegada i no ens cansem mai de veure’l!!!

  01/04/2017
 • Raquel

  Genial! És la segona vegada que la hem vist.

  01/04/2017