Tot el que necessites per anar al teatre

Hamlet plays

Hamlet Plays proposa una versió reconstruïda a partir de les paraules del brillant autor bard, on la imatge, el gest, el moviment, la sonoritat, la plàstica, la ironia escènica o els espais imaginaris composen un joc descarat i descarnat, al costat dels textos de Shakespeare. El nostre objectiu se centra en escorxar la profunda sensibilitat del mateix Hamlet, fins al punt de veure les seves carns i ossos exposats a l’aire fètid d’un palau en decadent putrefacció. Hem volgut bussejar en aquest polièdric personatge, torturat a parts iguals per l’orfandat i la mesquinesa aristocràtica del seu entorn més proper. Així hem anat construint un inquietant passadís de miralls esperpèntics aixecats com a artefactes metateatrals en la nostra particular calle del gato.  Amb aquest espectacle ens proposem investigar en profunditat les possibilitats que ofereix el joc escènic, a través d’un dels textos més bells i complexos de la literatura dramàtica universal, sense cap més altra protecció ni precaució que la de gaudir al màxim perquè en gaudeixi el públic.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Un espectacle molt fresc i divertit! Unes trobades i un joc envejables, donen ganes de saltar a l’escenari amb ells. Els actors estan tots brutals i quin Hamlet!! La direcció és justa i esbojarrada.
    Recomanable 100%!

    29/04/2016
  • Un Hamlet molt ben treballat. Una mescla de registres molt ben lligada. Es manté el ritme al llarg dels 100 minuts. Bona feina i millor resultat per aquest experiment. Aquests joves ens demostren que amb ganes, esforç i idees no són imprescindibles els recursos materials per a transmetre sensacions.

    24/04/2016