Tot el que necessites per anar al teatre

Guerra

Una reflexió sobre la guerra i la forma en què ens l’expliquen que utilitza la música, el teatre, les projeccions i els efectes multimèdia per crear un musical, tan provocador com irònic.

SINOPSI

Un soldat, una ciutat i un músic en directe. Són els tres protagonistes d’aquest muntatge, en el qual ens conviden a pensar si no ens dediquem a contemplar les atrocitats de la guerra com si fos només un espectacle que veiem des del sofà de casa ja preguntar-nos si és cert que, com ens volen fer creure, les guerres són inevitables, necessàries i fins i tot heroiques.

Perquè entre la realitat de la guerra i la imatge que tenim d’ella hi ha una gran distància. Pensareu en això escoltant les cançons que s’intercanvien un soldat anomenat Albert Pla i una ciutat, meitat real i meitat d’animació, que dóna vida l’incombustible Fermín Muguruza. En un to delirant i fantasiós, tots dos s’intercanviaran retrets i utilitzaran les cançons per mostrar-nos les seves desavinences, on un músic de luxe (el productor musical «Refree») i els efectes multimèdia (ells diuen «multimierda» …) creen ambients i suggereixen atmosferes. La gran batalla està a punt de començar.

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    Excel·lent espectacle que de la mà de Plá, Muguruza i Refree en pla irònic ens fa veure les guerres des d’un altre prisma, valent-se para això d’uns efectes multimèdia fantàstics. Molt recomanable

    14/07/2015
Articles relacionats
Albert Pla, nous creadors i més dansa a la tercera setmana de Grec

Albert Pla, nous creadors i més dansa a la tercera setmana de Grec

13 juliol 2015

El Festival Grec arriba al seu equador amb propostes que exploren diferents llenguatges escènics: els audiovisuals i les solucions digitals prenen pes dramatúrgic amb Guerra, d’Albert Pla, mentre que els formats […]