Tot el que necessites per anar al teatre

Graces

Graces és un projecte de la coreògrafa Silvia Gribaudi inspirat en l’escultura neoclàssica de Les tres gràcies d’Antonio Canova, referent universal de la bellesa, les proporcions i la mesura.

A l’escenari quatre ballarins construeixen un joc entre la realitat i la ficció que qüestiona els cànons de bellesa. Seguint la partitura de música clàssica de Vivaldi i Strauss i la música electrònica i contemporània de Matmos i Koudlam Graces va teixint una peça escultòrica i pop que investiga els diversos tons d’un encant insolent que pot anul·lar tots els estàndards de bellesa.

La coreògrafa i performer italiana Silvia Gribaudi qüestiona els estereotips de gènere, les identitats i el concepte de virtuosisme en la dansa anant més enllà dels clixés i les aparences. El treball de Gribaudi es caracteritza per elevar les imperfeccions fins a convertir-les en arts amb un estil cruel, directe i còmic que no diferencia entre la dansa, el teatre o la performance.

Silvia Gribaudi és una coreògrafa i performer italiana guanyadora de diversos premis de prestigi internacional. La seva investigació sobre el cos humà i el nudisme l’hi ha permès crear diferents performances centrades en l’expressivitat i la identitat dels cossos amb les quals ha trepitjat en múltiples ocasions escenaris tant europeus com de la resta del món.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
90 espectacles en 10 ciutats a la nova edició del festival Dansa Metropolitana

90 espectacles en 10 ciutats a la nova edició del festival Dansa Metropolitana

19 febrer 2021

Un cop superada el sotrac de l’edició anterior provocat per l’esclat de la pandèmia, Dansa Metropolitana torna en una nova edició que es veurà del 5 al 21 de març. […]

Graces, Àer, El Salto i Nomad, un recorregut per la Quinzena Metropolitana

Graces, Àer, El Salto i Nomad, un recorregut per la Quinzena Metropolitana

4 març 2020

Per Clàudia Brufau / @claudiabrubo La Quinzena Metropolitana és un banquet infinit de dansa, així que, per aquells que volen alguna recomanació per orientar-se i no equivocar-se de línia de […]