Tot el que necessites per anar al teatre

Goyo Jiménez: Bytheway

Goyo Jiménez: Bytheway

Goyo Jiménez presenta el seu nou i hilarant monòleg Bytheway. El considerat per públic i crítica com a millor monologuista còmic del país, delectarà el públic amb els seus millors moments revisats des del moment actual de la seva vida.

No es tracta d’un recopilatori a l’ús, ja que res en Goyo és usual, així que l’espectador es veurà immers en el perquè dels monòlegs i podrà tornar a recordar alguns dels seus millors moments però des d’una visió diferent i, com sempre, amb moments nous i divertidíssimes. Per què aquesta fixació amb els americans? Què va passar perquè s’hagi convertit en el punt angular de les visions de Goyo? Per què va canviar després de 10 anys i va crear altres 5 espectacles diferents? En aquest espectacle podràs rememorar els millors monòlegs de Goyo Jiménez explicats per ell i, com ja t’hauràs adonat amb moltes novetats que ho has vist a TV o en altres espectacles, ja que aquí podràs veure que el xou canvia per dies i cada dia veuràs una cosa nova que no has vist abans.

Video

Valoració espectadors
 • MARIA TERESA BENITO

  Fui ayer y las dos horas se me pasaron volando, es un humor inteligente. El efecto secundario es el dolor de mandíbulas que queda después de ver el espectáculo.

  25/05/2018
 • Jordi Codina

  Goyo Jiménez, uno de los monologuistas mas en forma actualmente. Divertido, dinámico y se le nota que disfruta de lo que hace.
  Muy recomendable!

  04/04/2016