Tot el que necessites per anar al teatre

Gold & locks

Gold & locks

Gold & locks ha guanyat el segon premi del cicle de creació escènica DespertaLab 2018. Dirigda per Júlia Barceló, aquesta obra parla de la convivència com a única manera de viure, sobreviure i potser morir.

Sinopsi

Dues germanes, dones, nenes, adultes, joves o potser pingüines viuen en un lloc del qual no poden escapar-se. Ell les ha tancat per fora. Elles, jocs innocents, jocs menys innocents, 7 llibres i les seves pròpies preguntes, somnis, amics imaginaris, pors i de tant en tant esperances.

Falten hores, minuts, segons per a les 12 de la nit i una d’elles fa anys. Fer anys i créixer en un món que et limita i que et fa abandonar la infància molt abans d’hora, que te l’arrenca, t’esgarrapa i t’infecta les ferides. Si sobrevius dóna’n gràcies.

Però encara no són les 12 i el temps s’escurça i s’allarga a la seva voluntat, un passatemps rigorós que s’ha convertit en el dia a dia d’aquestes nenes, joves, adultes, dones, germanes o pingüines. Que han d’aprendre a conviure com a única manera de viure, sobreviure i potser morir.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    Hèctor Fibla Ferrà

    Una raresa amb dues actrius entregadíssimes.

    14/05/2018

Articles relacionats