Tot el que necessites per anar al teatre

Gold & locks

Gold & locks

Gold & locks ha guanyat el segon premi del cicle de creació escènica DespertaLab 2018. Dirigda per Júlia Barceló, aquesta obra parla de la convivència com a única manera de viure, sobreviure i potser morir.

Sinopsi

Dues germanes, dones, nenes, adultes, joves o potser pingüines viuen en un lloc del qual no poden escapar-se. Ell les ha tancat per fora. Elles, jocs innocents, jocs menys innocents, 7 llibres i les seves pròpies preguntes, somnis, amics imaginaris, pors i de tant en tant esperances.

Falten hores, minuts, segons per a les 12 de la nit i una d’elles fa anys. Fer anys i créixer en un món que et limita i que et fa abandonar la infància molt abans d’hora, que te l’arrenca, t’esgarrapa i t’infecta les ferides. Si sobrevius dóna’n gràcies.

Però encara no són les 12 i el temps s’escurça i s’allarga a la seva voluntat, un passatemps rigorós que s’ha convertit en el dia a dia d’aquestes nenes, joves, adultes, dones, germanes o pingüines. Que han d’aprendre a conviure com a única manera de viure, sobreviure i potser morir.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Hèctor Fibla Ferrà

    Una raresa amb dues actrius entregadíssimes.

    14/05/2018
Articles relacionats
Arrenca a la Sala Atrium el DespertaLab’18

Arrenca a la Sala Atrium el DespertaLab’18

12 abril 2018

La Sala Atrium acaba de presentar la 4ª edició del Cicle de creació escènica DespertaLab que organitza conjuntament amb la Nau Ivanow. Es tracta d’una edició carregada de novetats que […]