Tot el que necessites per anar al teatre

Fum

Dues parelles –una de jove i una que ja no ho és tant– coincideixen a l’hotel d’un país estranger, en el qual hi ha hagut un esclat de violència. Durant tres dies, es veuran obligades a estar-s’hi recloses, ja que s’han extremat les mesures de seguretat a la zona. L’Àlex i l’Eva acaben d’arribar al país, il·lusionats pel que els hi espera. En Jaume i la Laura fa anys que hi viuen confortablement i ara els han recomanat que és millor allotjar-se en un lloc segur i agafar el primer vol quan es torni a obrir l’aeroport.

Aquesta trobada posarà de manifest els fràgils equilibris de quatre existències que es veuen abocades a una espiral de mentides i traïcions. El conflicte de l’exterior acaba semblant una anècdota circumstancial que tanmateix pesa com una llosa indefugible sobre aquestes identitats empeses a redefinir-se durant tres dies i dues nits. Cap d’ells té gaire clar cap on anirà la revolta que hi ha a fora, però tampoc la que ha començat dins seu.

Josep Maria Miró és l’autor d’obres com Gang BangEl principi d’Arquimedes o Nerium Park. La capacitat d’aquest dramaturg per generar viatges emocionals de gran intensitat poètica i ideològica respon a un ineludible compromís amb el seu temps.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

    La obra me ha decepcionado un poquitín. Esperaba algo más del autor Josep María Miró después de haber salido muy contento del teatro tras ver “Gang Bang” y “El principio de Arquimedes”. Este “Fum” empieza muy fuerte, impresionando al espectador, pero poco a poco la cosa se va desinflando y personalmente fuí perdiendo el interés hasta el punto de no darme cuenta de que había llegado el final de la función. Esperaba que pasara algo más, jajajaja
    De todas maneras el trabajo actoral es excelente. Sobretodo una Carme Elias sorprendente. Me ha encantado su personaje y como lo interpreta. Realmente dan ganas de meterle un bofetón, jajaja
    Sorprende gratamente la escenagrafia. Al principio discreta y simple. Pero muy efectiva durante toda la representación.

    27/12/2013