Tot el que necessites per anar al teatre

FRIDA KAHLO (VIVA LA VIDA)

FRIDA KAHLO (VIVA LA VIDA)

Un monòleg entre el dolor, la passió i l’humor escrit per Humberto Robles i protagonitzat per Marisol Salcedo.

SINOPSI

En un dia de morts, Frida Kahlo espera als seus convidats i mentre cuina, evoca a Diego, Rockefeller, Trotsky, exposa la seva opinió sobre els artistes, sobre Mèxic, Estats Units, França i sorgeix inevitablement el record de l’accident i la presència de la mort.

Video

Fotos

FRIDA KAHLO (VIVA LA VIDA)FRIDA KAHLO (VIVA LA VIDA)FRIDA KAHLO (VIVA LA VIDA)FRIDA KAHLO (VIVA LA VIDA)

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Eva Carolina Martinez Barrera

  Una interpretación maravillosa que te transporta a la vida de Kahlo como si la tuvieras delante. La función se te pasa volando y el teatro es pequeño pero con mucho encanto. Sin duda si te apasiona su pintura no dudes en ir a verla.

  16/04/2018

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Ahir a la Sala Fènix vaig veure aquest monòleg escrit pel dramaturg mexicà Humberto Robles i que és un autoretrat, magníficament interpretat per l’actriu també mexicana Marisol Salcedo sobre la vida de Frida Kahlo. En la nit del “Dia de los Muertos” de gran tradició a Mèxic i mentre prepara el sopar per als convidats, ens fa una confessió íntima i colpidora evocant els moments més difícils i també els més bells que li van tocar viure. El greu accident que va patir quan tenia 17 anys que la va deixar en una cadira de rodes, la difícil relació i infidelitats amb l’amor de la seva vida el pintor Diego Rivera, el seu refugi en les seves calaveres, el seu tequila i els seus quadres, les seves conviccions polítiques, revolucionàries i feministes. La proximitat que t’ofereix la Fènix amb l’actriu i l’absència des del minut un de la quarta paret t’endinsa al dens text, llàstima que per desconeixement del significat de moltes de les paraules em va deixar una mica descol·locat. Totalment recomanable i es pot veure fins al dia 22.
  A més si aneu el divendres o dissabte després de Frida, tindreu l’oportunitat de gaudir d’una fantàstica exposició “Out of the Box”. Es tracta d’un recorregut il·luminat i guiat pels seus creadors, Pere Cabaret i Gabriel Sicilia que té una durada de 45 minuts. És per només 6 espectadors per passi i cal reservar. Taquilla inversa. No us ho perdeu és una petita meravella

  15/04/2018

 • 12345

  Patricia Gómez García

  Totalmente recomendable. Gran recorrido reflexivo por la vida de la artista. Interpretación de la actriz de 10. 1h y 20 min aprox. de función que se pasan volando. Atención totalmente captada durante todo el rato. Emocionante…❤

  24/09/2017