Tot el que necessites per anar al teatre

Fòssil

Òrgans còncaus i òrgans convexos; la incògnita de l’interior, del plec i del doblec que amaguen el cos, les cicatrius, les torsions i les espirals… I és que tot flueix a través del nostre cos. Som majoritàriament líquid: aigua i sang que flueix; som com un riu que porta sediments i informació per tot el nostre ésser. Per altra banda, allò dur i mal·leable del nostre cos (i de la vida) és allò que provoca la resistència.

En aquest espectacle investigarem sobre com ser “excavadors” d’un mateix i com indagar en la memòria corporal del propi cos i del moviment primigeni. La memòria és una qualitat pròpia del material: les pedres, els arbres, la carn, les parets, la pell… Per tant, la matèria és i té memòria.

En definitiva, Fòssil busca, juga, experimenta i aprofundeix en les esquerdes mateixes de la nostra memòria corporal, de la nostra memòria genètica i la memòria dels espais on hem treballat i compartit les nostres experiències. D’aquesta manera, Fòssil crea un diàleg entre un espai plural i públic amb el nostre espai privat i íntim, en un seguit encadenat de ressonàncies i d’ecos…

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració