Tot el que necessites per anar al teatre

Flou Papagayo

Flou Papagayo

Flou Papagayo és un espectacle de circ per a tots els públics de la companyia Mumusic Circus. 

Sinopsi

Flou Papagayo és un flux i no un teatre. És un flou massiu i global. Forma part d’arreu i correspon a tot. Flou Papagayo no és un espectacle explicable. Flou Papagayo senzillament és. Passa. I el fem.

Tres caràcters sensibles i caòtics peregrinen circularment en una pista de Circ Eterna i Universal. Les emocions i el deliri per compartir són l’impuls d’aquest curiós viatge on cada un d’ells aconsegueix convèncer a l’altre d’allò que ni ell mateix sap. I és que Flou Papagayo no es pot saber, perquè només se sent. Una incansable necessitat de seguir excavant per redescobrir les mil cares i matisos d’aquest Papagayo Interior, que no es cansa d’udolar per expressar-se  incondicionalment, sense lleis ni codis, indispensable conductor del nostre recorregut vital i escènic.

El “Papagayo” interior, símbol de la més brillant demència que alimenta
el nostre esperit creatiu. El “flou”, l’acte transcendent que sacseja i fa batre el Papagayo Universal. Flou Papagayo, un atreviment espontani i necessari. Una imprudència irremeiable per donar peu al poema més pur i més senzill…

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    Aquest espectacle que el mes passat es va poder veure a La Seca dins el Grec és el quart que he pogut veure durant aquests dies i que formaven part de la programació de la festa Major de Cardedeu. La companyia Mumusic Circus ens convida a un viatge a través de circ, música, humor i molta complicitat amb l’espectador, que si des del minut un et deixes portar, et conduirà a una muntanya russa de sensacions que van de l’absurd a moments carregats de sensibilitat i poesia. Marçal Calvet, Clara Poch i Marta Camuffi fan un treball tant individual com en col·lectiu, extraordinari tot i que voldria fer menció per la seva espectacularitat, dificultat i perfecta execució, el numero final que fa Camuffi suspesa pel monyo i amb uns pausats moviments que et deixen bocabadat. Estan de gira i si no ho heu vist no us ho perdeu i si teniu fills o néts a partir de 5 anys porteu-los, s’ho passaran pipa.

    15/08/2018
Articles relacionats
Oportunitats i descobertes. Circ català al GREC

Oportunitats i descobertes. Circ català al GREC

25 juny 2018

L’esperançador moment que viu el circ contemporani català tindrà la seva traducció a la cartellera del Grec. A poc a poc, aquest nou circ encara força desconegut i a la […]