Tot el que necessites per anar al teatre

Flou Papagayo

Flou Papagayo

Flou Papagayo és un espectacle de circ per a tots els públics de la companyia Mumusic Circus. 

Sinopsi

Flou Papagayo és un flux i no un teatre. És un flou massiu i global. Forma part d’arreu i correspon a tot. Flou Papagayo no és un espectacle explicable. Flou Papagayo senzillament és. Passa. I el fem.

Tres caràcters sensibles i caòtics peregrinen circularment en una pista de Circ Eterna i Universal. Les emocions i el deliri per compartir són l’impuls d’aquest curiós viatge on cada un d’ells aconsegueix convèncer a l’altre d’allò que ni ell mateix sap. I és que Flou Papagayo no es pot saber, perquè només se sent. Una incansable necessitat de seguir excavant per redescobrir les mil cares i matisos d’aquest Papagayo Interior, que no es cansa d’udolar per expressar-se  incondicionalment, sense lleis ni codis, indispensable conductor del nostre recorregut vital i escènic.

El “Papagayo” interior, símbol de la més brillant demència que alimenta
el nostre esperit creatiu. El “flou”, l’acte transcendent que sacseja i fa batre el Papagayo Universal. Flou Papagayo, un atreviment espontani i necessari. Una imprudència irremeiable per donar peu al poema més pur i més senzill…

Video

Fotos

Flou PapagayoFlou Papagayo

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.

Articles relacionats