Tot el que necessites per anar al teatre

Finestral amb vistes

Finestral amb vistes

Artístic 83′ és una companyia de teatre creada l’any 2010 pel Carles Casas i la Montse Colomer. Després de la seva primera obra Orgànicen cartellera al teatre Guasch i amb nombroses representacions pel Penedès, la companyia torna a apostar per l’autenticitat i la innovació amb un espectacle de creació pròpia: Finestral amb vistes.

Sinopsi

Una tarda qualsevol, la Lluïsa, una excèntrica venedora de finques, treballa aferrisadament per vendre un pis. El seu objectiu és intentar-ho per tots els mitjans. Peti qui peti, costi el que costi, passant per damunt de qui sigui i del que faci falta. La seva víctima és l’Eduard, un home misteriós, silenciós, fred, prudent…Un personatge que pensa més del que diu i amaga més del que ensenya. Els dos s’endinsen en aquest pis de parets esgrogueïdes que actuarà com a termòmetre de les seves emocions i que amaga un rerefons dramàtic per a cadascun d’ells.
Què marcara el decurs dels esdeveniments? Un fet inesperat canvia el rumb de la història i aquella tarda qualsevol es converteix en única i descisiva. Forçats a compartir un espai tancat durant un periode de temps que desconeixen, l’Eduard i la Lluïsa passen de l’histerisme i l’angoixa inicials a l’acceptació de la situació. És aleshores quan senten la necessitat de descarregar les seves motxilles emocionals, compartint records d’infantesa , fracassos, desenganys i desitjos. Un diàleg trepidant, a cavall entre la veritat i la mentida, que sense voler farà riure a l’espectador i alhora el mantindrà expectant.
Per acabar, una reflexió final d’ambdós personatges, a qui la vida ha posat a prova quan menys s’ho esperaven, tanca les portes d’aquest Finestral, mostrant un final obert, amarg i esperançador alhora.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració