Tot el que necessites per anar al teatre

Festival de Titelles de Barcelona 2019

Festival de Titelles de Barcelona 2019

S’obre el teló! Els carrers i les places del Poble Espanyol es converteixen en un escenari ideal per gaudir del teatre en família. Els dies 16 i 17 de març tindrà lloc aquí la desena edició del Festival de Titelles de Barcelona. Tot un esdeveniment perquè tant grans com petits titiriteen a gust!

Titelles txeques, de guant, de taula, de fil, de tija, muppets i ombres xineses tornaran a ser els amfitrions del Poble Espanyol i rebran nens i adults amb els braços oberts. Ells seran els encarregats d’explicar històries fantàstiques i increïbles en diversos espais, des del Monestir al teatre, passant per diverses places del recinte.

Aquesta cita anual per als amants dels titelles integrarà més de 70 funcions de 14 espectacles diferents, de la nostra casa i altres internacionals, en 8 espais diferents no te la pots perdre !. Dos dies de màxima diversió en què nens i nenes de totes les edats -també nadons! – deixaran anar la seva imaginació, coneixeran apassionants personatges i viatjaran per tot el món a través d’històries apassionants d’entre 10 i 50 minuts de durada.

I a més, podran convertir-se en titellaires durant una estona manipulant titelles de diferents formats. I per als més petits, de 0 a 3 anys, hi haurà una zona de jocs pensada només per a ells. No us perdeu aquesta activitat infantil a Barcelona; un cap de setmana únic a l’any per gaudir dels titelles en família.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració