Tot el que necessites per anar al teatre

Fem L'humor

Fem L'humor

Fem L’Humor segueix més viu que mai! Raúl Alcaraz ve acompanyat d’artistes que estan triomfant a Madrid i Barcelona.

Sinopsi

Quatre gales diferenciades on l’humor crític i canalla tenen cabuda. Serà un autèntic festival de l’humor. Vine a conèixer als convidats a l’Auditori Barradas!

Fernando Moraño (de l’Hospitalet): Amb més de 10 anys d’experiència en el món de la comèdia recorrent tota Espanya amb els seus monòlegs, després de gravar el seu sisè monòleg per Comedy Central al 2016, va ser guionista per al programa televisiu Loco Mundo de David Broncano, i actualment és guionista al late La Resistencia. Fernando Moraño fa el seu monòleg on estan assegurades les rialles.

Tian Lara: Comèdia en viu mordaç, amb un estil ràpid i explosiu. Predilecció per barrejar temes d’actualitat, animals i experiències completament reals, sense oblidar la improvisació amb el públic. Sis anys en cartellera de cafè teatre amb diferents espectacles. Dos monòlegs gravats per al canal de TV Comedy Central i un altre per a TV3.

Ángel del Moral: còmic barceloní i hedonista, sense problemes amb l’alcohol però sí amb els triglicèrids, que deixa anar els seus pensaments més passats de moda i viscerals. Va escapar d’un treball que defineix com la seva mort cerebral quan la improvisació i el standup comedy es van creuar en el seu camí. Els seus referents en comèdia són Ricky Gervais, Ignatius Farray i Donald Trump. Copresentador del Barcelona Comedy Club per devoció. Odia als vigilants de la Zona Blava, sempre que ha de posar el tiquet al cotxe ho deixa del costat de la carretera, a veure si els atropellen.

Asaari Bibang (de l’Hospitalet): Còmica d’humor natural i ràpid. Mare i força de la natura. Sap riure de si mateixa i enganxa directament a la seva audiència. Fundadora de Riot Comedy, entrevistada a La Resistència de David Broncano i amb un monòleg gravat.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració