Tot el que necessites per anar al teatre

The Rodríguez Sisters: Feat Rodriguez

The Rodríguez Sisters: Feat Rodriguez

Feat Rodriguez és un divertit concert teatralizat, amb bones veus i instrumentació, protagonitzat per The Rodriguez Sisters.

Sinopsi

Les germanes Rodríguez, són tres dives cantants en decadència, que havent passat la seva època d’esplendor continuen presentant el seu concert com si estiguessin en un gran auditori.

Amb un baix, guitarra, ukelele i diversos elements percutivos, interpreten còmicament un repertori popular i tràgic. Ranxeres, cúmbies, boleros i algun vals mexicà.

El missatge de les germanes és ferma: «La vida és una baixada, perquè avui estem bé, però segurament demà, s’hagi podrit tot». Ningú com elles gaudeix tant del sofriment, interpretant un repertori de temàtiques que han estat crucials en les seves vides: El desamor, la traïció i la gelosia.

Mitjançant un joc grotesc i amb matisos de clown, les germanes ens conviden a un viatge pel sofriment i el desig. Sempre acompanyades de la seva música, glamur i humor.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Dana Martínez Cazaña

    Un espectáculo lleno de talento, de conciencia femenina y belleza a través de canciones que solo ellas saben interpretar de una manera además de virtuosa, llena de comedia y ritmo junto a una puesta en escena plena de glamour y ese toque especial que tienen ellas que enamora. Un grupo excepcional un espectáculo para pasarla bien y a la vez reflexionar. Repetiré seguro.

    23/11/2021
  • Dana Martínez Cazaña

    Un espectáculo lleno de talento, de conciencia femenina y belleza a través de canciones que solo ellas saben interpretar de una manera además de virtuosa, llena de comedia y ritmo junto a una puesta en escena plena de glamour y ese toque especial que tienen ellas que enamora. Un grupo excepcional, un espectáculo para pasarla genial y a la vez reflexionar. Repetiré seguro.

    23/11/2021