Tot el que necessites per anar al teatre

Faemino y cansado: Quien tuvo retuvo

Faemino y cansado: Quien tuvo retuvo

Quan Faemino y Cansado encaren la creació d’un nou espectacle la primera preocupació que tenen és aconseguir l’excel·lència. No sempre ho aconsegueixen. Per exemple, a ¡Quien tuvo retuvo! està clar que no.

Quan decideixen quin serà el tema que conduirà el seu nou espectacle, habitualment rebutgen qualsevol idea ja realitzada. No ha estat el cas de ¡Quien tuvo retuvo!

Quan busquen com serà la posada en escena del nou espectacle intenten no repetir mai cap element, ja sigui d’escenografia o d’il·luminació. A ¡Quien tuvo retuvo! no ha estat possible.

Quan Faemino & Cansado dissenyen la producció d’un nou espectacle mai els fa por el cost econòmic, mai no eliminen un gag o un sketch per car que sigui portar-lo a escena. Tanmateix, a ¡Quien tuvo retuvo! la producció ha estat més aviat austera.

En definitiva, si no és excel·lent, ni hi ha tema, repeteixen posada en escena i és barat, què aporta ¡Quien tuvo retuvo! a la carrera de Faemino & Cansado? Doncs dues coses fonamentals: Rialles i Reminiscències.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració